Aurakvartsit

Aurakvartsit ovat yleensä vuorikidettä, jonka päälle on sulatettu erilaisia jalometalleja. Kristallia pidetään tyhjiökammiossa höyrystettyjen metallien kanssa 12-18 tuntia. Kiven pintaan syntyy ohut pysyvä kerros, joka kimaltelee ja taittaa värejä kauniisti. Tässä lyhyesti omassa tiedossani olevia aurakvartseja ja niiden merkityksiä.

Aqua-aurakvartsi selkeyttää mieltä ja intuitiota. Se auttaa meitä kommunikoimaan hyvin voimaannuttavalla ja positiivisella tavalla. Siksi sopii hyvin ihmiselle, joka tuntee itsensä väärin ymmärretyksi. 


Sateenkaari-aurakvartsi tuo väriä ja kauneutta kantajansa elämään. Sen korkeavärähteinen energia tasapainottaa elintoimintoja ja kaikkia chakroja. Karista vanhat rajoitteet ja aseta uusia tavoitteita. Pidä hauskaa!


Enkeliaurakvartsi on korkeavärähteinen kivi ja sopii sinulle, joka etsit uutta polkua tai jahtaat unelmiasi. Se puhdistaa tehokkaasti auraa ja chakroja, sekä syventää rentoutusta meditaation aikana. 


Shampanja-aurakvartsi pitää yllä positiivista ja harmonista tunnelmaa sosiaalisissa tilanteissa. Se on juhlavaa ja iloista energiaa täynnä. Voi tuoda myös voimaa puuduttavaan arkeen ja iloa, energiaa ja spontaanisuutta elämään.


Titanium-aurakvartsi on oiva kivi kaikkien chakrojen kanssa työnkentelyyn ja niiden puhdistamiseen. Se voi auttaa avaamaan ne ja tuomaan enemmän energiaa elämääsi.


Yllämainittujen lisäksi on myös esim.

Omena-aurakvartsi (vihreä) kantaa sisällään nostattavaa iloa ja voi parantaa sydänsuruja. Se nostattaa värähtelytasojamme korkealle.

Ruusuaurakvartsi (vaaleanpunainen) rohkaisee rakastamaan itseäsi ja hoitamaan emotionaalisia haavoja. Sen sanotaan olevan myös apu hormonien aiheuttamien mielialojen kanssa (esim. kuukautiset ja murrosikä).