Miten minusta tuli tatuoija?

Pienestä lapsesta asti olen ollut taiteilijasielu ja kuvaamataito on ollutkin koulussa aina lempiaineeni. Alakoulussa jo osallistuin Lions Clubin taidekilpailuun ja siitä eteenpäin olenkin taiteillut aivan "tosissaan". Lempitekniikoitani ovat aina olleet akryylimaalaus, lyijykynä ja tussityöt.

Yläkoulussa olin alkanut kiinnostua tatuoinneista ja tatuoiduista ihmisistä enemmän. Suurimmaksi innoittajaksi muistan Kat Von D:n ja hänen televisio-ohjelman tatuointistudiosta. Koulussa useat tunnit käytettiin piirtelemällä käsiin "tatuointeja" tussilla. Niihin aikoihin sain päähäni, että minusta tulee tatuoija isona! Rippirahoista säästettiin tatuointisettiin ja 15-vuotiaana otin ensimmäisen kerran koneen käteen ja aloin harjoitella ilman paljoakaan tietämystä banaaneihin ja mandariineihin.

Ammattikouluun tuli lähtö parturi-kampaajaksi, mutta siinä samassa silti treenailtiin hyvin epäsäännöllisesti. Näihin aikoihin myös muutama uskalias kaveri tuli koeihoksi ja tulihan sitä muutamat itsellekin räpellettyä. Koulusta valmistuttua lähdin palkkatöihin, mutta siitä tuli hyvin yhtäkkinen muutos yrittäjäksi 2019 rastojen osalta. Tein rastoja samassa liiketilassa muutaman tatuoijan kanssa ja siitä kollega sai innostettua takaisin vanhan intohimon pariin. Opettajan kanssa perusasiat ja hygienia kuntoon ja siitä lähtien olen tehnyt tatuointeja kokopäiväisesti!

Tyylilajini

Minun suosikkityylejäni ovat whipshading, dotwork, fineline, blackwork, semirealistiset ja sekoitus näitä kaikkea. Katsomalla tekemiäni tatuointeja saat aika hyvin kiinni ideasta! Suosikkiaiheitani ovat ehdottomasti viikinki, pakana, magia, noituus, luonto, kasvit ja eläimet.

https://www.instagram.com/kekritar/

Studio

2022 keväällä siirsin studioni kodin rauhaan peltojen ja metsien keskelle, pois kaupungin hälinästä. Studio sijaitsee yhdessä kotimme ylimääräisessä huoneessa heti sisäänkäynnin vieressä. Täällä saat rauhallisen kokemuksen tatuoinnin otosta ilman ison studion hälinää. Studion apulaiset vain saattavat hieman ulvoa ulkona.

Ajanvaraus

Voit varata ajan tatuointiin minulle

https://www.instagram.com/kekritar/

kekritar.shop@gmail.com

tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jolloin palaan sinulle asiaan!