Miten kivet ja kristallit toimivat?

Kivet ja kristallit värähtelevät ympärilleen energiaa, samoin tavoin kuin me ihmisetkin. Niiden avulla voit korjata, tasapainottaa omia energiatasojasi tai voimistaa niitä. Eri kristallit vaikuttavat eri ihmisiin eri tavalla ja se miten aistimme niiden energioita on hyvin yksilöllistä. Jotkut ihmiset voivat saada hyvin fyysisiäkin tuntemuksia värähtelystä. (käsien polttelu, vilunväristykset jne.) Jokainen ei kuitenkaan värähtelyä aisti, mutta se ei tarkoita etteikö sitä tapahtuisi.

Kivet ovat hyvä kumppani jokaisella elämän osa-alueella. Oli se sitten matkalla kohti isoja tavoitteita tai oman hyvinvoinnin edistämiseen. Kaikilla kivillä on oma energiansa ja käyttötarkoitus erilaisiin tilanteisiin. Voit ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua omasi valintaa. Muista kuitenkin aina luottaa omaan intuitioosi!

Miten kiviä käytetään?

Kivien käyttötapoja on yhtä monta, kuin käyttäjiäkin. Helpoin on kantaa omalla energiallasi ja tarkoituksella ladattua kiveä esimerkiksi koruna tai palana mukana jokapäiväisessä elämässä. Voit myös sijoitella kiviä kotisi eri huoneisiin puhdistamaan ja tasapainottamaan energioita. Moni käyttää kiviä apuna meditaatiossa rauhoittamaan, joogaharjoituksissa ja manifestoinnissa. Jos kuljet vahvasti henkisellä polulla, ota kivet mukaan työskentelyysi ja alttarille.

Kivien puhdistus

Ennenkuin aloitat oman työskeltelyn kivesi kanssa, suosittelen sen puhdistusta mahdollisilta energioilta mitä se on voinut itseensä imeä. Tässä esimerkkejä miten sen voit tehdä.

  • Kuunvalo: Aseta kivi kuunvaloon puhdistumaan ulos tai ikkunalaudalle. Täydenkuun aikaan saat voimakkaimmat energiat. Muutama tunti riittää hyvin.
  • Seleniittikulho tai levy: Aseta kivi seleniitin päälle. Se on todella voimakas puhdistaja ja värähtelee korkealta.
  • Suitsukkeet: Puhdista kivi suitsukkeen savun avulla.
  • Ääni: Värähtelevät äänet ovat helppo tapa puhdistukseen. Yleisimmin käytetään äänimaljoja tai noitarumpua.

Muistathan puhdistaa kivet myös ensimmäisen kerran jälkeen tasaisesti. Kerran kuukaudessa on yleensä hyvä tahti. Jos puhdistusvälin aikana jokin kivistä tuntuu raskaalle tai tunkkaiselle suosittelen puhdistusta.

Puhdistuksen lisäksi muistathan myös ladata kivesi asettamalla sen esimerkiksi akaattilevyn päälle. Puhdistuskeinoista ääni ja seleniitti myös lataavat kristallien energiaa.

Intention asettaminen

Kun olet puhdistanut ja ladannut kivesi, anna sille tehtävä minkä haluat sen suorittavan. Yksinkertaisimmillaan voit istua ja hengitellä meditaatiossa ja sanoa ääneen intention. Voit esimerkiksi pyytää " Aktivoin tämän kristallin ja pyydän energiaasi auttamaan minua matkalla kohti parempaa itseluottamusta." Voit myös tehdä aktivoinnin pidemmän kaavan kautta ja rituaalimaisemmin, jolloin asetat itsesi samalle värähtelytaajuudelle. Intentio voi olla mitä tahansa ikinä haluatkaan.

Vastuuvapautuslauseke

Kivet ja kristallit voivat tukea ja edistää normaalia hyvinvointia, mutta Kekrittären tarjoamia palveluita, tuotteita tai sisältöä ei tule käyttää lääketieteellisen hoidon tai lääkityksen korvikkeena, tai lääketieteellisenä neuvona tai ohjeena. Käännythän sairastapauksissa aina lääkärin puoleen.