Kekrittären synty

Ensimmäiset yrittäjävuodet tein töitä oman nimeni alla, mutta toimipaikan ja työnkuvan muuttuessa se ei tuntunut enää oikealta. Kekritär nimenä tuntui heti oikealta tutkiessani suomalaista kansanuskoa. Kekrittärellä tarkoitetaan kekrin äitiä, vaimoa, kekriin liittyvää henkiolentoa. Kekrittäreltä on voitu pyytää myös ennustuksia kekrin aikaan. Kekrin ja Samhain aika on itselleni vuodenpyörän tärkeintä ja maagisinta aikaa.

Kekrittären takana

Kekritär

Kekritär, Julia

Olen 22-vuotias kurikkalainen ja olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2019. Aloitin urani rastoista ja nyt isoin osana työtäni ovat tatuoinnit ja kristallit. Noituuden polulla tärkeimpiä asioita minulle on energia, yrtit, kristallit ja kuun kanssa työskentely.

Thor & Björn

Siperianhusky-pojat toivottavat kaikki studion asiakkaat tervetulleeksi ja matkustavat mielellään mukana messuille!

Puodin synty

Erilaiset käsityöt ovat olleet iso osa elämääni pikkutytöstä lähtien. Saan elää unelmaani luoden käsillä kodin rauhasta ja elättää sillä itseni, sekä perheeni.

Puodin ihan ensimmäisiä tuotteita ovat olleet kynttilät, joita olen tehnyt vuosia. Korut tulivat valikoimaan hyvin nopeasti rakkaudestani luoda jotain kaunista. Kristalleilla on paljon uskottuja parantavia vaikutuksia, jolloin niiden yhdistäminen koruiksi tuo helpoksi kantaa energioita mukana.

Vuodesta 2020 asti valikoimaan on kuulunut irtokivet, mineraalit ja tornit. Tuon valikoimaan myös vaihtelevasti harvinaisempia kristalleja. Puodin synnyssä eettisyys ja ekologisuus on ollut aina tärkeää. Tästä syystä minulle on tärkeää selvittää toimittajieni ja kaivoksien eettisyys, työolot yms. Käytän työssäni myös ensi sijassa pakkauksessa kierrätysmateriaaleja ja hyödynnän sitä myös mieluusti valmistusprosesseissa aina kun mahdollista.